Vanliga frågor - kund/konsument

Den direkta belöningen får du som medlem i form av rabatter och bonusar från handlaren.

Ladda ner StreetCoin-Appen från App Store eller Google Store. Skanna hos handlaren eller från handlarens hemsida QR-koden. Tappa på myntet och visa i kassan när du skall handla. Om du är i en butik första gången så kommer Appen fråga om du vill bli medlem.

Vi stödjer för närvarande iOS 7.0 och Android 4.0.3 eller nyare.

StreetCoin gör det enkelt för dina kunder att gå med i ditt medlemsprogram. De kan till och med vara anonyma, och fortfarande ha tillgång till dina aktuella kampanjer och andra erbjudanden.

Nej, men om du inte har registrerat dig och tappar bort mobilen så har du inte tillgång till ditt konto längre.

Har du registrerat dig kan du logga in på den här sidan. Välja ”Associera en telefon med detta konto” i menyn, och välja ”Återkoppla till kontot” i appen.

Antingen väljer du ”Bli medlem” i appen och skannar butikens QR, eller så frågar appen om du vill bli medlem vid första transaktionen.

Om du gör en handlare till favorit (tumme upp ikonen i butikslistan) så kan handlaren skicka meddelanden med aktuella erbjudanden. Om en handlare inte är satt som favorit så får du bara automatgenererade erbjudanden vid transkationer.

Varje handlare bestämmer själv vilka aktuella erbjudanden som erbjuds för SC. Det kan vara rabatter eller andra specialerbjudanden.

Du kan läsa vår integritetspolicy för detaljer om hur vi skyddar din identitet.

Vanliga frågor - handlare/företag

En rabatt och Bonusvaluta bestämd till 1,00 kronor.

StreetCoin erbjuder en marknadsplats där Handlare kommunicerar digitalt via mobiltelefon med sina kunder i realtid. Handlaren skickar t.ex. kunden meddelande om olika erbjudanden.Vi tillför en ny dimension på interaktivitet i StreetCoin mellan handlare och kund som direkt kan påverka ditt resultat. Kunden vill ha en enkel tillgång till alla sina butiker och handlare i en app. Det är StreetCoin.

 

Självklart! Vid kassan kan du direkt göra utbetalningar i StreetCoin baserat på dina aktuella kampanjer och även ge belöning till kunden baserat på inköpet.

Varför! Det är jättedyrt! Det behövs inte vi har gjort en app till dig. Skapa ett handlarkonto, och sätt upp din profil och du har potentiellt tillgång till alla existerande StreetCoin kunder som medlemmar.

Nej! Du betalar bara när en kund har gjort ett avslut med SC, eller du har utnyttjat någon annan tjänst.

Inga problem! Du kan länka direkt till din existerande webbsida från StreetCoin-appen och använda dina gjorda investeringar på din webb.

Kontakta oss via Kontakt-sidan, eller skapa ditt konto direkt genom att ladda ner appen.

Javisst. Du måste ta hänsyn till den automatiska påfyllningen när du skapar ditt förinköpsprogram. En kalkylator finns när du loggat in som handlare som gör det enkelt att prissätta förköp.

Visa den här hemsidan för dem. För att komma igång snabbt är det smidigast att få kontakt med oss via Kontakt-sidan.

Nej, aldrig, då behöver du betala ut kronor av dina intjänade kronor från kassan! Du har en direktkontakt med din medlemskund och kan belöna kunden med alla sina sparade bonusar. Handlaren bestämmer alltid över sina egna StreetCoins och erbjudanden.

Nej det är inga problem! StreetCoin är en digital marknadsplats och ett mycket starkt verktyg för dig som handlare att även värva nya medlemmar till din kundklubb eller hänvisa till dina medlemmar. Vi kan integrera din kundklubb i StreetCoin om du så vill. För oss är ditt varumärke högsta prioritet.

Nej, men kan enkelt erbjudas. Butikshandeln får mycket stryk på grund av tillväxten av e-handeln, StreetCoin erbjuder ett komplett system som ger butikshandeln ett verktyg att återta stora marknadsandelar från E-Handeln.

Ja, vi tillför en ny dimension på interaktivitet i StreetCoin mellan handlare och kund som direkt kan påverka resultatet. Kunden vill ha en enkel tillgång till alla sina butiker och handlare i en app. Det är StreetCoin.

E-handeln marknadsför sitt eget företagsnamn på nätet och samlar många varumärken och produkter från olika företag under ett och samma tak, vilket betyder att det är många underleverantörer till e-handeln. I StreetCoin kan butiker/handlare alltid samexistera med sitt egna upparbetade företagsnamn, varumärken, och profil. StreetCoin är 100% transparent.

Att Observera! Om StreetCoins medlemmar/handlare önskar starta egen e-handel kan det integreras i systemplattformen.