Om oss

Om oss

Vi är en grupp som har återförenats efter många år från olika verksamheter på olika håll runt om i världen. Gruppen har gedigna kunskaper inom datautveckling, marknadskännedom, affärsutveckling, m.m. I StreetCoin har vi använt vår kunskap och skapat en genomarbetad plattform byggd på teknisk kompetens och användarenkelhet som vi är övertygade om kommer att uppskattas av våra uppdragsgivare och deras medlemmar.

Tankegångarna omkring det system som nu finns tillgängligt påbörjades för ett antal år sedan omkring 2012, med en mycket väl planerad strategi. Målet blev att skapa en lösning för att erbjuda kunder och handlare ett verktyg för att få en positiv upplevelse av den digitala verkligheten, som av många kan upplevas som ett digitalt brus. För kunden har vi skapat ett mycket enkelt sätt att samla alla sina favoritbutiker i en enda app i mobilen med tillhörande belöningsprogram. För handlaren har vi också en app som gör det mycket enkelt att administrera transaktioner med sina kunder. Handlaren har även ett komplett administrativt system där handlarens kreativitet med kampanjer, utskick s.k. ”push messages” (smsliknade) kan administreras. Handlaren har också tillgång till värdefull statistik.

Vi har skapat något som är mycket enkelt att bli medlem i för både handlaren och kunden. Det kostar inget att bli medlem och allt är samlat i en app. För att symbolisera detta nytänkande skapades varumärket StreetCoin.

StreetCoin ger alla handlare, stora kedjor såväl som den minde butiken, en bättre kontakt med kunden. Det innebär att de mindre handlarna kan ha sin egen app med erbjudanden utan att kostnaderna blir för höga. StreetCoin kan dessutom sänka kostnaderna avsevärt för kampanjer och utskick för alla handlare.

Det kostar inget att syna oss. Vi ser fram emot att ha dig som medlem.

Team StreetCoin