Vi söker 6 medarbetare/säljare

Vi söker 6 medarbetare/säljare till onlineprodukt StreetCoin.

Om du har rätt inställning till försäljning, kommunikation och ett nytänkande inom den digitala världen, så tror vi att du kan arbeta och utvecklas tillsammans med oss.

Skicka in din ansökan till StreetCoin AB, skriv en kort berättelse om varför det skulle passa dig och varför vi skall ge dig erbjudandet till en plats i teamet. Skicka din ansökan till .

Vår filosofi är att betala bra, det finns inget tak för hur stora dina inkomster kan bli och du kommer även att få din del av indirekt försäljning. Om du är student kan du med största sannolikhet skapa intäkter som du inte trodde fanns.

Vi söker studenter med stort mediaintresse

Vi söker några studenter som har ett stort ”mediaintresse” med en inriktning av marknadsföring till vår onlineprodukt StreetCoin.

Vårt mål är

  • att skapa ett antal korta videos i riktiga miljöer för att marknadsföra konceptet StreetCoin.
  • att skapa ett antal korta instruktionsvideos.
  • att du skall ges utrymme för egna idéer.

Om du önskar registrera ett specialarbete eller uppsats för din utbildning vill vi gärna hjälpa till.

Om du har rätt inställning till marknadsföring, kommunikation, video, blogging och ett nytänkande inom den digitala världen, så tror vi att du kan arbeta och utvecklas tillsammans med oss.

Skriv en kort berättelse om varför du är intresserad av detta och varför vi skall ge dig erbjudandet till en plats i teamet.

Skicka din ansökan till .